Oğlumun önünde domaltarak sikildim
Merhaba ben nurten 38 yaşında balık etli eski voleybolcu bir kadınım siyah saç rengim ile herkesi azdırıyorum her neyse konumuza geçelim, Eniştem ablam Galatasaray barcelona maçı için bizim eve gelmişti oğlum berk yan odada bilgisiyar oynarken teyzem bana sen erkeksiz kalmışsın gibi şakalar yapıyordu bende onlarla bu sohbeti uzatıp bolca konuştuk bana birisini ayarlamaktan bahsediyorlardı fakat benim hiç hevesim yoktu maçın başlamasına 30 dk kalmıştı mutfağa geçtim cips kola ne varsa getireyim izleyelim diye. Ablam arkamdan gelip bu sikiş muhabbetini yine açtı Ablamda balık etli Sarışın bir at gibi karıdır, her neyse ablam serpil bana bugün oğlun olmasa kocama siktirirdim seni dedi beni kahkaha tuttu abla bi git başımdan bu adam fıs dedim ben hem sert insanlardan hoşlanıyorum dedim sessizce benim böyle amımı götümü dağıtacak sertçe sikecek adam lazım dedim bana kocamda öyle siker merak etme dedi biz cipsi felan salona götürdük maç başlıyordu oğlumu çağırdım ablamla eniştem bana bakıp fısıldıyordu, her neyse maç başladı oğlum ile eniştem sohbet etmeye başladı ee dedi hiç kız siktin mi dedi bende ayıp ama enişte ne diyorsun aa dedim eniştem cevap olarak kız sikmediyse 2 tane burada taş gibi karı var biriniz verin siksin dedi. Oğlum utancından ölüyordu bende dayanamadım oğlum istiyor musun diye sordum utana utana istiyorum anne dedi, oğlum 18 yaşında futbolcu bir çocuktur, her neyse eniştem muhabbeti genişletti bende azmıştım artık ablam ben hemen geliyorum dedi oğlumuda çağırdı ne konuştular bilmiyorum ablam çıplak bir şekilde odaya girdi oğlum yine giyinikti ablam salonun ortasında domalıp koca götüyle dans ediyordu yani erkek olsam ablamı ben ölesiye sikerdim öyle bir kadın. Ablam dedi ki en sonda dayanamadı kocasına seslendi kocacım dedi biz bir anlaşma yaptık eniştemde he hayatım söyle dedi; bu maça iddia oynayacaksınız kazanan kardeşimle bizi sikecek dedi herkes kabul etti Galatasaraylı oğlum 2-1 biz yenicez dedi eniştem de biz 2-1 yenicez dedi maçın ortasında Galatasaray gol attı ve oley be diye bağırdı maçın sonunda 2-1 yenildiler 5 dk geçti eniştem yağ var mı dedi var dedim vazelin var mı dedim var dedim iyi dedi getir dar pantalon giy gel dedi ben düşündüm dedim acaba bu adam sapık mı ne diyo bu dedim en dar pantalon giydim salona gittim eniştem yarrağını çıkardı ne göreyim 19 cm çok kalın damarlı yarrak, ilk beni bi elledi sonrs pantslonumu yırttı oğlum berkede telefonunu verdi iphone son modeli oğlum video çekiyordu eniştem domal bekle dedi ablsma sakso çektirdi sonra avuç avuç vazelin sürüp hem götümü genişlettiler hemde bolca kasıklarına sikine sürdü eniştem sonra 4 litre yağı üzerime döktü ablam biraz eline döküp kocasının sikine sürdü eniştem hazır mısın oruspu dedi götüme son surat vurdu bende hadi sik erkeğim dedim artık sik beni doyur oruspunu ilk götüme hizaladı sikini sonra biraz sürdü sürdü bi ands kökledi şaaaap diye ses çıktı ahh diye bağırdım, adam durmuyordu domalmış götümü 15 dakika boyunca durmadan sikti, üstüne oturdum oturmaz olaydım ablam üsten çöküyor eniştem alttan köklüyor midemde hissediyordum yarrağı eniştem o gün beni evire çevire 30 kere sikti, finali ağzımdan tuttu domalttı kameraya karşı yüzümü çevirdi. Bir annenin nasıl sikildiğini anlat dedi. Cevap olarak oğlumun önünde çok fena sikiyorsun beni ahhh sik annesini hadi o sırada şap şap sesi 4.5 hızında en sonunda hayvan gibi bosalırken kameraya doğru düştüm amıma girdi yanlışlıkla hiç sikmemişti bağırıyorum oğlum hala video çekiyor yerde ezilerek şap şap sesiyle sikiliyordum boşaldı ve ağzımı sikti işte böyle sikilir bir anne dedi sürekli kapattırdı videoyu,
|